1 juli 2009

July

Har slarvat lite med att uppdatera märker jag. Fast jag har haft ganska mycket på gång faktiskt. Så jag skyller på det...
 
Semestern är ju över för denna gång. Jag hade ju faktiskt härligt väder, men det ledde ju också till att jag inte fick gjort nåt där hemma utan var mest ute och yrade. Men kanske det är så man ska tillbringa semestern och inte städandes.
 
Förra veckoslutet var det då möhippa på agendan. Klockan 9:30 på morgonen smög vi upp för trapporna till blivande brudens lägenhet. Det var en mycket förvånad tjej som mötte oss i dörren. Precis som det ska vara. Första etappen blev en picknic på stranden. Det var så varmt så varmt så vi satt nog mest i skuggan. Bruden fick ha lite morgongymnastik åt oss och svara på lite kniviga frågor om sin blivande man. Sen blev det glass och så åkte vi iväg för att prova på pole-dancing! Det var så roligt! Men ack vilka blåmärken vi fick. Ännu i går var jag så stel i hela kroppen. Ordentlig work-out! Jag rekommenderar. Lite fina moves lärde man ju sig också.
 
Efter pole-dancing körde vi iväg till en villa som ligger en på en ö så man måste ta en liten färja över. Det var så vackert! Det är inte mycket som slår en solig dag vid havet. Efter lite yrande hittade vi fram till villan och där grillade vi, badade bastu och simmade och satt uppe hela natten och pratade. Eller det gjorde de andra. Jag somnade nog ganska tidigt. Men roligt var det och bruden var väldigt nöjd. Så då är ju allt som det ska!
 
Nu är det att bita ihop och jobba lite några veckor och sen väntar 3 veckor semester igen. Härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar