26 mars 2011

Lördagsmys

Klockan är 10 och jag är vaken och nästan pigg också. Fantastiskt. Får se vad man hittar på idag. Det som absolut måste göras är att handla ett par skor. I torsdags kändes det lite märkligt när jag gick och när jag vände på skon så var klackarna ihåliga! Nåja, det var ett par billiga skor så förlusten är inte så stor. Jag känner mig dock inte helt övertygad om det är ok att handla det fjärde paret skor i detta land redan. Men jag har behövt alla! Jag lovar.

Sen ska vi inte prata om hur många böcker jag köpt. Det är en helt annan historia. Men bokrea är kul! Läser just nu "Den döende detektiven" av Leif GW Persson. Jag är positivt överraskad. Förstås är det ju intressant att läsa om ställen som man känner igen.

På tal om att spendera pengar och vara en miljöbov. Earth Hour är det visst ikväll. Hur känner ni för det? Kommer lamporna att vara släckta? Här i staden ordnas det en konsert i mörkret där all energi fås från cyklar som svenska landslaget cyklar på. Lite kul tycker jag. Tar mig gärna en sväng till Slussen Hilton där Cookies 'n Beans ska spela.

Nu borde jag väl trolla ihop frukost och sparka igång dagen. Eller så kryper jag under täcket med min bok. Decisions decisions... Ha en bra dag!

2 kommentarer:

  1. A woman can never have too many pairs of shoes :D :D

    SvaraRadera
  2. Apparently not. Mängden har ökat med ett par igen sedan senast. Ojoj...

    SvaraRadera